Finalisten 'Mijn Bloemist van het Jaar 2015-2016' bekend!

De drie finalisten van de verkiezing 'Mijn Bloemist van het Jaar' zijn bekend! De 3 bloemenwinkels die zich hebben geplaatst voor de finale zijn:

  • The Greenroom Isabellahof uit Oostburg
  • Medinilla bloemsierkunst uit Tilburg
  • Vloedgraven interieur & decorations uit Wijhe

Met elkaar gaan zij strijden om de felbegeerde titel 'Mijn Bloemist van het Jaar 2015-2016'. Op woensdag 4 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Zomeropdracht

In de ogen van vakjury hadden deze drie bloemisten de zomeropdracht het beste uitgevoerd, kijkend naar o.a. creativiteit en effectiviteit. De zomeropdracht hield in dat er een omzetvergrotende verkoopactie bedacht en uitgevoerd moest worden.

In totaal hadden 20 bloemisten zich geplaatst voor de zomerronde. Op woensdag 19 augustus presenteerden zij hun actieresultaten aan de vakjury. De jury was onder de indruk van het hoge niveau van de acties. Zonder uitzondering leidden deze voor elke bloemist tot een omzetvergroting en rendementsverbetering.

Finaleronde

In de finaleronde worden de 3 bedrijven bezocht door de vakjury, waarbij een uitgebreide bedrijfsbeoordeling op de agenda staat. Daarnaast krijgen de finalisten 2x een bezoek van een mysteryshopper. Op woensdag 4 november wordt de winnaar bekendgemaakt.