Het vak leer je bij Mijn Bloemist!

De bloemenwinkel is bij uitstek dé plek waar je de handen uit de mouwen moet steken en waar je creativiteit daadwerkelijk kunt vormgeven.

Melanie Ombelet (18) volgt de tweejarige mbo-deeltijdopleiding (BBL) Flower Design op het Wellant College in Houten. Melanie: 'Mijn eerste boeket was een boeket met veel kleuren. De klant was er erg blij mee. Om een breed beeld van het werk in dewinkel te krijgen assisteer ik ook bij alle voorkomende winkelwerkzaamheden, de workshops die we aan klanten geven en het inkopen op de veiling in Aalsmeer. Ik vind de creativiteit om elke keer een mooi boeket te maken heerlijk!‘

Ken jij een stagiair die werkt in eenbloemenwinkel? Geef hem of haar op voor de reportage ‘Leert het vak bij Mijn Bloemist’. Wie weet zie je hem of haar binnenkort terug in ons seizoensmagazine!

Opgeven kan via onderstaand formulier.