Kanjer van de maand: Sietske Buitendijk

Iedere maand zet Mijn Bloemist een kanjer in het zonnetje, Bianca heeft Sietske deze maand verrast met een boeket Anjers. Bianca vertelde ons waarom zij deze zo heeft verdiend:


"Ze is dan niet 'officieel' vrijwilliger maar toch, graag nomineer ik; Oma Sietske. Oma staat altijd voor de hele familie klaar, iedereen mag komen eten; buren, ooms en tantes, neefjes en nichtjes, en als het nodig is mag iedereen blijven logeren. Oma past ook al jaren op bij alle kleinkinderen, ze rijdt daar heel Nederland voor door, toen mijn eigen moeder overleed was zij daar, voor lieve knuffels, extra oppas momentjes, opvang van ons lieve dochtertje toen we het zelf niet zagen zitten, ook was ze er weer toen mijn man 2 keer een burn out kreeg. Daarnaast werkt oma 3 dagen in de week, als juf op school, na dit jaren als vrijwilliger te hebben gedaan, heeft ze op haar bijna 60ste haar juffen diploma gehaald en doet ze dit nu betaald, maar op zondag is ze ook juf in de kerk, ook dit is allemaal vrijwillig. Moet er iemand in het zonnetje gezet worden? Je kunt rekenen op Sietske! Dus ik vind dat ze nu zelf aan de beurt is om in het zonnetje gezet te worden!"


Mijn Bloemist A/B Bloemsierkunst uit Mijnsheerenland maakte voor Sietske een prachtig (k)Anjerboeket.


Heb jij ook een kanjer die je in het zonnetje wil zetten? Vertel het ons en jullie maken beide kans op een prachtig anjerboeket!

 

 

Reacties (0) Plaats een reactie