Kanjer van de maand: Yvonne van de Groot

Iedere maand zet Mijn Bloemist een kanjer in het zonnetje, Paulien heeft Yvonne deze maand verrast met een boeket Anjers. Paulien vertelde ons waarom zij deze zo heeft verdiend:


 “Mijn zus Yvonne is echt een kanjer. Zij zit sinds begin oktober 2016 thuis omdat zij overspannen is (neemt al heel veel jaren teveel hooi op haar vork). Kan ook bijna niet anders. Haar man Henk heeft al sinds zijn 30e levensjaar de ziekte van parkinson. Zeven jaar geleden een zware operatie ondergaan en het ziekenhuis constateert nu, dat hij weer geopereerd moet worden. Alles moet er weer uit! De hoop was dat de grote operatie niet nodig zou zijn, maar dit blijkt dus wel het geval. Henk (de man van mijn zus Yvonne) staat als eerste op de wachtlijst en zodra er plek is, wordt hij opgeroepen voor DBS operatie. En mijn zus Yvonne sleept hem er iedere keer weer doorheen! Zij is echt een kanjer! Als er iemand is die een echte Kanjer is dan is zij dat wel!!”


Mijn Bloemist Thomas Vloedgraven uit Wijhe maakte voor Yvonne een prachtig (k)Anjerboeket.


Heb jij ook een kanjer die je in het zonnetje wil zetten? Vertel het ons en jullie maken beide kans op een prachtig anjerboeket!

 

 

Reacties (0) Plaats een reactie