Kanjer van de maand: Marja Krijgsheld-Wiggers

Iedere maand zet Mijn Bloemist een kanjer in het zonnetje, Marianne heeft deze maand haar nicht Marja verrast met een boeket Anjers. Marianne schreef ons een mooie brief die zeker ook een bloemetje waard is!

De man van Marja, Klaas werd geveld door het herpesvirus dat een groot deel van zijn hersenen verwoestte, en net het gedeelte waar het geheugen zit. Na 6 weken in het ziekenhuis mocht hij voor revalidatie naar Klimmendaal, maar Klaas weet bijna niets meer en er wordt besloten om te verhuizen naar de Winkler Kliniek. Maar ook daar is niet veel hoop op herstel te ontdekken. Klaas weet bijvoorbeeld niet meer wat hij met eten moet doen als het voor hem staat, of hoe hij heet en ook praten lukt niet meer.


Marianne: “Ik heb zo’n enorme bewondering voor mijn nicht Marja! Het is zo’n mooi echtpaar en ik denk al zo’n 35 jaar getrouwd, maar ja.. nu een ontbestorven weduwe lijkt wel.” Regelmatig schrijft Marja nieuwsbrieven naar de familieleden en vrienden die met kippenvel en tranen in de ogen gelezen worden, zo schrijnend. Toch blijft zij de moed erin houden en haar lieve Klaas in alles steunen en stimuleren. Dit alles zonder te klagen en zelf door te blijven leven. Marja heeft haar motto gevonden: “Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk!”


Klaas wordt nu al 7 weken verzorgd in de Winkler Kliniek en zijn toekomst en herstel zijn erg onzeker. Marja moet daarmee dealen en haar nicht bewondert haar kracht en moed om door te gaan enorm en vindt haar daarom echt een kanjer! Afleiding vindt Marja in haar lust en haar leven: haar moestuin, waar natuurlijk ook bloemen staan. Dus zij heeft een heel mooi boeket verdiend!

 

Mijn Bloemist Flow Oremusplein uit Arnhem maakte voor Marja een prachtig (k)anjerboeket.


Heb jij ook een kanjer die je in het zonnetje wil zetten? Vertel het ons en jullie maken beide kans op een prachtig anjerboeket!

 

Reacties (3) Plaats een reactie