It's a green, green world...

De natuur is een fijne plek om tot rust te komen. Daarom creëren we binnenshuis plekken waar we onszelf kunnen terugtrekken en de natuur om ons heen kunnen ervaren. Planten en bloemen zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van je interieur. Het Inspiratieteam van Mijn Bloemist laat je de highlights van dit voorjaar zien.

Harmonie

Marcel van der Haar, lid van het Inspiratieteam, verheugt zich op de lente: “Het voorjaar is bij uitstek het seizoen om te spelen met kleuren. Typische voorjaarsbloemen zoals tulpen en sneeuwklokjes matchen heel mooi met matte metallic vaas. Mix stoere accessoires met bloemen in romantische pasteltinten. Breng bijvoorbeeld een boeket van tulpen en narcissen in balans met een stoer frame van takken.”

Verfrissend groen

“Groen is een mooie, frisse kleur die staat voor natuur, vernieuwing en hoop. De kleur geeft je energie en mag in je interieur daarom niet ontbreken.”, zegt Roxanne van Schellen, ook lid van het Inspiratieteam. “Fleur je huis op met verschillende soorten planten. Een plantenhoekje is een natuurlijke rustplek in huis. Of geef een nieuwe dimensie aan planten door ze te combineren met bloemen. Helemaal hip!”

Geurend

“Back to nature, maar dan met een decoratieve touch. Zo zou ik de trends van dit voorjaar willen samenvatten.” Diny Holtrop is ook lid van het Inspiratieteam en vertelt wat haar dit seizoen opvalt. “Er is ruimte voor bijzondere vormen en er komt gelukkig weer meer aandacht voor geur. Het natuurlijke parfum van de bloemen van bijvoorbeeld de jasmijn zorgt voor een vrolijk voorjaar!”

Mijn Bloemist Inspiratieteam

Het Mijn Bloemist Inspiratieteam is een team dat jaarlijks een wisselende samenstelling kent en bestaat uit vakkampioenen. Haar voornaamste taak is te verleiden en te laten zien wat mogelijk is met bloemen en planten. Op dit moment bestaat het team uit: Dini Holtrop (Nederlands kampioene), Roxanne van Schellen (Nederlands kampioene junioren) en Marcel van der Haar (winnaar Flowercup, prestigieuze vakwedstrijd).