Ruik het voorjaar!

Zodra de natuur tot leven komt, staat je neus op scherp. Je haalt diep adem en ruikt het voorjaar! Je bent meteen in een zonnig humeur. Herkenbaar? Neem dan vast een voorproefje op dit lentefestijn en haal geurende bloemen en planten in huis. Mijn Bloemist zet een paar (voorjaars)ruikers voor je op een rij.

Hyacint

Kleine krullerige bloemetjes in vrolijke lentekleuren, die ook nog eens super lekker ruiken. Dat is de hyacint. Deze rasoptimist is dé aankondiger van het voorjaar: ruik je de hyacint, dan is het lente!

Mimosa

Deze wat minder bekende bloeier is erg geliefd bij alle grote parfummerken. Het parfum van Mimosa roept kalmerende gevoelens op en heeft een positieve invloed op je humeur.

Brem

Iedereen heeft wel een associatie bij deze bekende ruiker. Zijn geurexplosie is onmiskenbaar. De lichte, zoetige geur van de brem herken je uit duizenden. Waan jezelf in Italië met de geurende brem.

Sering

Geniet van een walm van dromerige romantiek met de paarse sering. De zoete geur van deze parfumbloem is onweerstaanbaar!

Narcis

Na regen komt zonneschijn. Dat is precies wat de narcis realiseert. Een echte topper onder de bolgewassen, zeker voor wie van zijn sterke, frisse geur houdt. Deze fragiele variant is wereldberoemd om zijn frisse voorjaarsaroma.

Freesia

De freesia is een zonnige bloem met een subtiel vleugje parfum. Vangt je neus deze geur op, dwalen je gedachten terug in de tijd. Geniet van de sprankelende comeback van deze vintagebloem.

Roos

Koningin onder de bloemen en al ruim 3000 jaar absolute favoriet in parfums. Met haar zachte, honingachtige geur voegt de roos een vleugje romantiek toe aan je dag.