Luchtzuiverende planten die je goed laten voelen

Voor ieder huis een #vitamineplant

Dat planten je een goed gevoel geven, dat was inmiddels al wel bekend. Dat er 1001 soorten, groottes, vormen en kleurscharkeringen zijn – dat moge duidelijk zijn. Maar wist je ook dat sommige planten écht wonderen verrichten voor de luchtkwaliteit in huis?

Planten helpen je graag een handje

Je spendeert veel tijd op de bank, in de slaapkamer en op kantoor. Dus het is belangrijk om je daar goed te voelen. Zonder dat we het door hebben is de kwaliteit van de lucht binnenshuis vaak niet veel beter dan buiten. Gelukkig kun je de kwaliteit verbeteren en planten helpen je daar graag een blaadje.. eh handje bij.

Iedere plant een eigen super power

Iedere luchtzuiveraar heeft zijn eigen super power. Bijvoorbeeld door in de nacht te zorgen dat er extra veel zuurstof in de slaapkamer aanwezig is of door in de hoek van de woonkamer allergenen uit de lucht te zuiveren. Ideaal voor als je een allergie of astma hebt! Andere planten kunnen weer elektromagnetische golven van bijvoorbeeld een televisie of telefoon opvangen. Een handige kameraad voor smartphone-liefhebbers. Is het te droog in huis? Kies dan voor een plant met lucht bevochtigende kwaliteiten.

De zuiverende line-up

Met trots presenteren we een line-up vol luchtzuiverende helden. Ga je voor de klassieke en makkelijke vrouwentong? De spannende klimop of weelderige blauwvaren? Breid je liever je cactusverzameling uit met de zuilcactus? De hippe pannenkoekplant, spannende peperomia of leuke graslelie

Vitamine Planten bij Mijn Bloemist

Kom naar de winkel voor hippe en gezonde huisgenoten. Bekijk hier welke Mijn Bloemisten de gezonde planten verkopen.

Kijk voor nog meer inspiratie op Mooiwatplantendoen.nl.