De kleurrijke cupcakes van Mijn Bloemist

Cupcakes zijn er niet alleen om te eten! Wil je binnenkort met vriendinnen iets leuks organiseren of een kinderfeestje geven? Ga eens rond de keukentafel zitten en steek een vrolijke  cupcake vol met bloemen. Iedereen kan het en plezier verzekerd.

Seizoensbloemen

Ga naar Mijn Bloemist en koop een aantal Oasis® Floral Cupcakes. Koop ook een arm vol gemengde bloemen van het seizoen. Leg de cup bij thuiskomst omgekeerd in het water (ca. 1 min.) totdat het steekschuim zich heeft volgezogen met water. Daarna kunnen jullie aan de slag en kan iedereen zijn of haar favoriete bloemen in de cupcake steken! De een geeft de voorkeur aan bloemen van één soort, de ander maakt de cupcake op met gemengde bloemen. Gekleurde cups vullen de tafel met vrolijke en geurende tafelstukjes.

Mijn Bloemist

Uiteindelijk resulteert het in een hele gezellige middag of avond. Handig om te weten, jouw ongekende creativiteit komt vanzelf naar boven. Dus wil je een keer iets 'anders' doen, ga dan aan de slag met de bloemen-cupcakes. Mijn Bloemist kan je daarbij adviseren welke bloemen geschikt zijn voor de cupcakes.

Cadeau

Uiteraard kun je bij Mijn Bloemist ook terecht voor kant-en-klare cupcakes.. Precies de cupcakes die bij jou en jouw interieur passen. Laat Mijn Bloemist je adviseren over de mogelijkheden. Kies voor kleur in je leven, kies voor de cupcakes van Mijn Bloemist. En ze vormen natuurlijk ook het perfecte cadeau!

Bekijk in het filmpje hieronder wat er allemaal mogelijk is!

Reacties (37) Plaats een reactie