Wat is jouw plantmatch?

Groene vitamines voor in huis waar je een goed gevoel bij krijgt. Maar welke ‘vitamineplant’ past nou het beste bij jou? Groen is er voor iedereen! Groene vingers of niet, er is altijd een ‘vitamineplant’ die matcht bij jouw lifestyle. Doe de plantentest op: https://www.mooiwatplantendoen.nl/plantmatch. Of kom naar de deelnemende Mijn Bloemist bij jou in de buurt, daar helpen wij je bij het kiezen van de plant die het best bij jou past!


Hippe pronkplanter ♥ Zamioculcas-Ficus

Je bent trots op je interieur en laat dat ook graag merken. Hoogwaardige kwaliteit en een exclusieve uitstraling zijn voor jou belangrijk. Een plant moet een echt pronkstuk zijn, bij binnenkomst meteen indruk maken. Met hippe planten zoals de Zamioculcas Raven en de Ficus Bambino gaat dat zeker lukken! Green is still the new Black!

Zamioculcas Raven: Met deze bijzondere combinatie van groen en zwart bega je absoluut geen mismatch.
Tom, kwekerij Van Winden Erica: “Met zijn mysterieuze veren, die van groen naar zwart verkleuren, maakt deze ijzersterke kamerplant een echt statement! Niet voor niets heb ik deze Zamio naar een indrukwekkende grote vogel vernoemd.”

Ficus Bambino: Met zijn mooie grote blad brengt deze plant net dat beetje sfeer wat jouw huiskamer misschien nog nodig heeft!

Jan, Bunnik Plants: “Zie je die nerven op dat grote blad? Dat maakt deze ficus nu zo’n blikvanger. En juist vanwege de vorm van zijn blad wordt hij Vioolplant genoemd.“

 

‘Oeps, hij moest water’-type ♥ Curio-Rhipsalis

Jij houdt van groen in huis, maar …je bent druk, geniet van het leven en jouw planten genieten daarentegen soms wat minder. Tenzij het een easy-care plant is zoals de Curio Mount Everest of Rhipsalis horrida. Weinig verzorging nodig hebben en er ook nog eens leuk uitzien, dat is nog eens thuiskomen!


Curio Mount Everest: Deze plant heeft niet zoveel nodigen staat zijn mannetje, waar je hem ook neerzet in huis.

Jan, Bunnik Plants: “De kenmerkende waslaag geeft deze easy care plant een stoere look en biedt bescherming tegen zon en verdroging.”

Rhipsalis horrida: Zijn relaxte hangende ranken verraden zijn ‘easy’ karakter

Jan, Esperit Plant: “Een sterke oerwoudcactus, echt een easy care plant. Niet schrikken: de Horrida zit vol stekels, maar gelukkig prikken ze niet!”

 

Succesvolle stekker ♥ Pannenkoekplant

Planten hebben voor jou geen geheimen, wel een verhaal. Verzorgen, stekken…dat geeft plezier én ontspanning! Met liefde breng jij je groene ‘kamervitamines’ groot. Deze Pilea peperomioides is makkelijk te stekken. Hoe mooi is het om Happy Greenness te delen zodat ook je omgeving mee kan genieten!


Pilea peperomioides: Omdat geluk nu eenmaal leuker is als je het kunt delen! Een beetje inspanning en liefde voor de natuur is genoeg om je eigen plantje te stekken. Leuk om zelf te houden, nog leuker om cadeau te doen!

Obed, Smit Kwekerijen: “De pannenkoekplant ziet er onwijs speels uit en geeft een geluksbonus! Want als deze plant gezond en blij is, groeien er baby’tjes aan. Groen geluk delen was nog nooit zo makkelijk!”


Gezond-groentype ♥ Codiaeum-Dieffenbachia-Dracaena
Een groene lifestyle betekent voor jou botanisch genieten! Als de wat bewustere groenkenner ben je geïnteresseerd in de positieve (gezondheids)effecten van groen. Natuurlijke flair en de combinatie van groentinten… Nog blijer word je van planten die ook nog eens het zuurstofgehalte verhogen of schadelijke stoffen opnemen. Go green met deze Codiaeum, Dieffenbachia of Dracaena!


Mini Codiaeum, Dieffenbachia en Dracaena : Hoe groener je omgeving, hoe lekkerder jij je voelt. Planten geven rust, zorgen voor een goede vochtbalans en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. En…met hun natuurlijke flair en blad met verschillende groentinten zorgen ze voor verrassende combinaties in huis!


Jan, Esperit Plant: “Alle kleine beetjes helpen, zo ook met deze mini Dieffenbachia, Codiaeum, Dracaena. Ieder huidmondje op het blad neemt schadelijke stoffen op en ‘maakt’ schone lucht. Bewust, bewezen, gezond!”

 

Ben jij benieuwd naar jouw plantmatch? Kom naar de deelnemende Mijn Bloemist bij jou in de buurt, daar helpen wij je bij het kiezen van de plant die het best bij jou past!