Hanging Basket, kleurrijk én gemakkelijk

De zomer komt er weer aan, dat betekent tijd voor de hanging basket! De hanging basket is een pot gevuld met zomerbloeiers, die je op elke gewenste plek in de tuin of balkon op kan hangen.

Fraaie eyecatcher

De Hanging Basket is een kleurrijke eyecatcher die opvalt door de weelderige hangende bloemen. Jij bepaalt welke hangers je erin wilt hebben, maar je kan uiteraard ook kiezen voor de reeds gevulde potten. De pot kan je eenvoudig ophangen op plekken waar normaal gesproken andere planten niet kunnen groeien en bloeien. Kortom, een kleurrijk feest, ook op plekken waar het normaal niet kan!

Praktisch

Handig die kant-en-klare Hanging Baskets van Mijn Bloemist. Dankzij het ruime waterreservoir in de pot en het doordachte opnamesysteem hoef je de planten minder vaak water te geven dan je gewend bent. De planten drogen dus niet 'zomaar' uit. Ze groeien zelfs beter en blijven langer gezond door de voorraad water!

Tip!

Creëer sfeer door kleurrijke zomerbloeiers te combineren in een Hanging Basket, denk aan een combinatie van bijvoorbeeld Petunia, Verbena, Sanvultalia en Helichrysum. Laat je inspireren bij een winkel van Mijn Bloemist bij jou in de buurt.

Reacties (34) Plaats een reactie