Cyclaam Merengue

De cyclaam is weer helemaal hip. Diverse verrassende vorm- en kleurvarianten zorgen ervoor dat deze sierlijke plant past in elk interieur. Van klassiek tot eigentijds, voor elke woonstijl is er een geschikte cyclaam. Deze karaktervolle plant vrolijkt je huis in het najaar op met een ware kleurexplosie.

Cyclaam Merengue

Dit seizoen kleurt een nieuwe cyclaam de winkel van Mijn Bloemist: de cyclaam Merengue. Deze jongste telg van het cyclamenras dankt zijn naam aan haar vrolijke, speelse uitstraling
De cyclaam Merengue is met haar sierlijk gefranjerde lintbloemen het stralende middelpunt van de ruimte. Luchtige franje aan de bloemblaadjes zorgt voor een speels effect. Het satijnzachte blad met haar kenmerkende nerftekeningen complementeren de moderne cyclaam.

Ook voor jouw interieur

Deze speelse sfeermaker past in elk interieur. Wat dacht je van zachte pasteltinten in een klassieke pot voor een klassiek interieur? Voor een trendy stijl kies je voor de Merengue in een strakke pot. En houd je van kleur in een fiësta-kamer? Creëer dan eenvoudig een energieke, vrolijke uitstraling door diverse kleuren te combineren in een fleurige pot. De heerlijk geurende plant is verkrijgbaar in diverse kleuren.

De cyclaam Merengue komt van oorsprong uit het Middellandse zeegebied, met deze plant haal je dan ook een mediterrane sfeer in huis. Zet de plant niet in de volle zon en geef de Merengue twee keer per week water, bij voorkeur via een schotel onder de pot.

Reacties (1474)