Creëer jouw eigen voorjaarsgevoel met bloembolletjes!

Wanneer de eerste voorjaarsbollen in bloei komen, ervaren we al snel het lentegevoel. Thuis kan je dat bijzondere voorjaarsgevoel stimuleren. Zet je tafel bijvoorbeeld vol met hyacinten; ze geven een heerlijk zoete lentegeur af.

Verzorging

Het leuke van bollen is dat er een aantal weken van genoten kan worden: binnen bloeien bollen gemiddeld 7 tot 14 dagen, dit is afhankelijk van de temperatuur in de huiskamer. Als de temperatuur lager ligt dan 20°C, blijven de bloemen langer mooi. Voor het beste resultaat hebben de bollen slechts een beetje water nodig.

'Bollen' worden meestal gezien als kamerplanten, maar ook buiten doen zij het prima. Vanaf februari kunnen de eerste bolletjes meestal al buiten gezet worden. Ook hier moeten de planten af en toe extra water krijgen, want bollen hebben meer water nodig dan er meestal in februari en maart aan regen valt. 

Bollen bij Mijn Bloemist

Mijn Bloemist heeft een ruime keuze aan bollen, zoals tulpen, narcissen, krokussen, irissen, blauwe druifjes en ranonkels, uiteraard in combinatie met bijzondere potten en schalen. Ook bijzondere bollen zijn bij de bloemist verkrijgbaar, denk aan fritillaria (‘kievitsbloem’). 

Mijn Bloemist verrast met originele creaties, waarbij er bijvoorbeeld met takken natuurlijke effecten gecreëerd worden. Voordeel is bovendien dat de bloemen steun aan de takken hebben waardoor je er langer van kan genieten. Ga naar Mijn Bloemist bij jou in de buurt en laat je verrassen!

Reacties (4269)