Agenda

Iedere maand vraagt Mijn Bloemist aandacht voor de Woonplant van de maand. Deze plantenlijst geeft tips en wordt jaarlijks zorgvuldig door kwekers samengesteld.
Op bloemengebied is er De Bloemenagenda. Op deze lijst staan de meest in het oog springende seizoensbloemen.
Lees in de agenda hieronder welke bloemen en planten voor de komende maanden zijn geselecteerd. In de agenda lees je bovendien wanneer er leuke evenementen zijn.

Mei

Deze maand op de bloemenagenda: Anjer
Anjer is een bloem met veel mogelijkheden, die zich dankzij de diversiteit in kleuren en vormen makkelijk laat combineren.

Woonplant van de maand: Binnenstebuitenplanten
Geur, kleur en de zwier van de zomer, zowel binnen als buiten

14 mei: Moederdag
Je hebt veel aan je moeder te danken. Druk je liefde uit met een sprekend boeket.

Vanaf 28 mei: Mijn Bloemist Pioenweken
Ze zijn er weer! Pioenrozen zijn een van de meest geliefde seizoensbloemen en daarom zet Mijn Bloemist ze graag in het zonnetje tijdens de Mijn Bloemist Pioenweken. Ga naar Mijn Bloemist bij jou in de buurt voor een veelzijdig en vrolijk pioenboeket.

Juni

17 & 18 juni
Beleef een kleurrijk weekend vol bloemen en planten, kunst, livemuziek en lekker eten en drinken tijdens Aalsmeer Flower website. Beide dagen zijn te bezoeken van 11.00 - 17.00. Klik hier voor meer informatie

September

20 - 30 september
Kleurrijke Verhalen dagen. Met bloemen en planten haal je mooie verhalen in huis. Kijk op kleurrijkeverhalen.nl voor meer informatie.

Agendatips?

Heb jij tips voor onze Uit Agenda? Mail ze dan naar info@mijnbloemist.nl

Mijn Bloemist heeft met zorg de agenda samengesteld en is niet aansprakelijk voor fouten in data en/of tekst.